Nyheder

  • Ny hjemmeside30-05-2017Ny hjemmesideVi arbejder på en ny hjemmeside til jer, som gør det hele lidt nemmere. Indtil hjemmesiden er helt færdig skal der bruges et midlertidigt tilmeldingsystem. Vi kontakter de tilmeldte, når hjemmesiden er klar.
  • 22.000 5.- 6. klasseelever designer hjælpemidler til ældre og kunstige ben18-01-201722.000 5.- 6. klasseelever designer hjælpemidler til ældre og kunstige benRekordmange 5. og 6. klasseelever i 44 kommuner er lige nu i fuldt sving med det 10-ugers innovationsforløb Naturfagsmaraton. Som noget nyt i år har forløbet, hvor eleverne selvstændigt udvikler opfindelser, et life science-tema. Forløbet afsluttes med lokale konkurrencer i sportshaller i hver enkelt kommune, startende med Viborg 1. februar.
  • Naturfagsmaraton styrker elevers kompetencer markant08-08-2016Naturfagsmaraton styrker elevers kompetencer markantAnalyse foretaget af NEUC (Naturfagenes Evaluerings- og Udviklingscenter) blandt de 900 deltagende lærere i Naturfags- maraton i skoleåret 2015/2016 viser, at elevernes kompetencer inden for problemløsning, deres selvtillid, samarbejdsevner og evnen til at arbejde selvstændigt styrkes markant.

Julie

6. klasse

"Jeg lærer bedst, når jeg får lov til at prøve det. Når jeg får lov til at sidde og sige: denne her måde tror jeg vil være rigtig god, det tror jeg selv ville fungere, og så få lov at prøve det, og måske finde ud af at det gjorde det ikke alligevel"

Thorkild

Naturfagsmaraton

Systematisk brug af den naturvidenskabelige metode er helt afgørende for at sikre elevernes succes og motivation i forløbet.

Janus

Naturfagsmaraton

Halvmaraton er en ny variation til de lærere som gerne vil fordybe sig i færre af de praktiske opgaver.

Thorkild Pedersen

Naturfagsmaraton

Det er ikke uden grund at forløbet kaldes en maraton. Det er et langt, krævende forløb og det kræver grundig forberedelse og vedholdenhed at gennemføre. Men til gengæld er oplevelsen stor og forløbet gør det nemmere at variere sin undervisning fremover.

Spørgsmål

Find svar på dit spørgsmål om detajler i Naturfagsmaraton her.

Læs mere